Kaart Zoek
Ik zoek naar in
Zoek

Dé bakker van Haps, Boxmeer, Grave en Gennep!

Dagelijks vers brood en banket. Het klinkt zo simpel. Je staat er niet bij stil dat onze bakkers al voor dag en dauw opstaan. Vol liefde en passie gaan zij ’s morgens vroeg aan de slag. Met eerlijke en pure grondstoffen maken zij er altijd wat bijzonders van!

ONS AMBACHTELIJKE VERHAAL

Brood bakken begint met het afwegen van grondstoffen. Daarna voegen we de juiste hoeveelheid gist en water toe met eventuele andere grondstoffen. We kneden alles in de kneedmachine door elkaar. Hierdoor wordt het deeg elastisch. Na het kneden gunnen we het deeg een kwartier rust.

Daarna wordt het deeg uit de kuip gehaald, afgewogen en maken we er bollen van. Deze deegstukken gaan drie kwartier in een rijskast. Daarna worden ze platgewalst en opgerold. De deegpillen worden vervolgens in een bakblik gedaan. Het deeg krijgt dan een laatste rijs van 60 minuten.

Onze bakkers controleren alle broden voordat ze de oven in gaan. Tijdens het bakken wordt het brood gaar en krijgt het zijn mooie krokante korst. Het ruikt nu heerlijk in onze bakkerij! Na 30 tot 45 minuten is er heerlijk vers brood. Klaar om te worden gesneden en opgegeten te worden.

Openingstijden

Maandag

10:00 - 17:30 uur

Dinsdag

08:30 - 17:30 uur

Woensdag

08:30 - 17:30 uur

Donderdag

08:30 - 17:30 uur

Vrijdag

08:30 - 17:30 uur

Zaterdag

08:00 - 16:00 uur

Zondag

-