Kaart Zoek
Ik zoek naar in
Zoek

In het woord baktaria leest u gedeeltelijk bakkerij en gedeeltelijk cafetaria. Dat is onze unieke combinatie.

In de ochtend starten wij met onze bakkerij

We werken samen met één van de bekendere warme bakkers uit de regio, Bakkerij Den Bekker uit Haps, met vestigingen in Haps, Gennep, Boxmeer en Grave. Zij leveren het grootbrood, de zachte broodjes en het gebak. Elke dag vers in huis.

Elke dag hebben we diverse artikelen in de winkel. Wilt u iets anders hebben uit het grote assortiment van Bakkerij Den Bekker, dan bestellen wij dat graag voor u.

Elke week is er wel een leuke aanbieding. En dan ook nog de vaste actiedagen. Zoals dinsdag brooddag, 3 broden naar keuze voor € 6,50. Alle harde broodjes bakken we zelf elke dag vers. Evenals de flappen en hartige broodjes. Vanaf half negen kunt u ook terecht voor een lekkere kop koffie met een belegd broodje. Lekker… een broodje gezond met zelfgemaakte dressing!

In de loop van de ochtend gaan we de cafetaria voorbereiden

De snackvitrine wordt weer aangevuld, de zelfgemaakte sauzen worden bereid en de ijsmachine met heerlijke slagroomijs gaat weer aan. Ook in de cafetaria hebben we acties. Denk aan de Snack van de Maand, elke keer weer net even anders. En op woensdag natuurlijk Schoteldag! Alle soorten schotels voor maar € 7 euro per stuk. Een complete maaltijd voor een prima prijs!

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs of beter gezegd … stop eens bij Baktaria De Aanloop Milsbeek. Tot dan!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

08:30 - 21:00 uur

Woensdag

08:30 - 21:00 uur

Donderdag

08:30 - 21:00 uur

Vrijdag

08:30 - 21:00 uur

Zaterdag

08:30 - 21:00 uur

Zondag

09:30 - 21:00 uur

Zomeropeningstijden: Open tot 21:00 uur