Kaart Zoek
Ik zoek naar in
Zoek

Op de kinderboerderij aan de Sneeuwheide kunnen kinderen, kleinkinderen, vriendjes en vriendinnetjes samen met hun (groot)ouders kennis maken met een groot aantal dieren.

Contacten leggen met dieren is voor veel kinderen spannend en tegelijkertijd ook weer erg leuk. Want wat is er nu heerlijker dan de dieren te knuffelen, aaien of zelfs eten mogen geven?

Het hele jaar door vinden er activiteiten plaats rondom de geboorte van dieren, het scheren van de schapen, dierendag, burendag, noem maar op. Al deze activiteiten zijn ook terug te vinden op de website van de kinderboerderij. Scholen, kinderdagverblijven, (buurt)verenigingen, kortom iedereen is van harte welkom.

Voor groepen kan in overleg buiten de normale openingstijden afspraken worden gemaakt voor een bezoek. Stuur gerust een mailtje en er wordt per ommegaande contact met u opgenomen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

14:00 - 17:00 uur

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

14:00 - 17:00 uur

Zondag

14:00 - 17:00 uur

In de winterperiode is de kinderboerderij gesloten, op zondag 30 oktober zijn we voor het laatst open geweest voor dit seizoen. Zondag 26 maart 2017 gaan we weer open! Graag tot dan!