Kerstbestellijsten voor uw vers inkopen

Kerstbestellijsten voor uw vers inkopen
Spaaracties

Alles voor onvergetelijke feestdagen vindt u bij de vijf beste Vers-ondernemers in hartje Gennep! Speciaal voor de Kerstdagen en Oud & Nieuw komen zij met een gezamenlijke bestellijst voor al uw vers voor de feestdagen! De bestellijst ligt voor u klaar in de winkels!

Kerstbestellijst

In deze folder vindt u het volledige Kerst- en Eindejaarsassortiment van alle vijf vers-ondernemers die verenigd zijn in het collectief “Vers uit Hartje Gennep”. U knipt eenvoudig de bestellijst uit van uw vers-ondernemer naar keuze en levert deze ingevuld weer in. Deze bestellijsten zijn verkrijgbaar én weer in te leveren bij de deelnemende ondernemers.

Een initiatief van Vers uit Hartje Gennep!

Deze gezamenlijke bestellijst is een initiatief van 5 vers ondernemers in het hartje van Gennep. Zij hebben in 2015 de handen ineen geslagen voor onder andere een nieuwe spaaractie waarmee u kunt sparen voor korting op uw boodschappen.

Bij Arts Bakkers van Hier, Bloemisterij Lucassen, Gerrit & Willeke Koelewijn VisspecialiteitenGroente & Fruit Frans Elemans en Slagerij Frank Verheijen ontvangt u bij elke € 5,- die u besteedt een spaarzegel en met 30 spaarzegels heeft u al een volle spaarkaart.

Tegen inlevering van uw volle spaarkaart bij een van de deelnemende vers-ondernemers krijgt u € 1,50 korting.

2017 Een jubileumjaar in vogelvlucht

Gelijktijdig verschijnt in Gennep een verslag in woord en vooral beeld van de in het Jubileumjaar 2017 in Gennep georganiseerde evenementen. Dit boek is vanaf zaterdag 16 december verkrijgbaar bij Bruna, Het Glazen Winkeltje, Printmarkt en nu al te bestellen via de webshop van We Love To Print. Een leuk cadeau voor de Kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met