Meld u aan voor de 8e Winkel- & Horecawijzer Gemeente Gennep

Meld u aan voor de 8e Winkel- & Horecawijzer Gemeente Gennep
De Winkel- & Horecawijzer

Beste ondernemers,

Ook dit jaar verschijnt er weer -inmiddels voor de 8e keer- de Gennepse Winkel- & Horecawijzer.

Wat is de Winkel- & Horecawijzer?

Gewoon een handige gedrukte gids met nagenoeg alle belangrijke informatie voor toeristen en (dag)gasten van de Gemeente Gennep. Niet alleen een overzicht van alle grote evenementen, die hier dit jaar plaatsvinden maar ook andere info. Oftewel een overzichtelijk makkelijk mee te nemen boekwerkje waarin we niet alleen “alledaagse” dingen vinden zoals; waar vind ik een pinautomaat, kan ik mijn fiets, bril of kunstgebit snel laten repareren of gewoon tussendoor even naar de kapper of een hapje eten.

Neen, voor onze gasten die een of meerdere dagen hier verblijven is het ook belangrijk te weten waar ze bijvoorbeeld terecht kunnen voor de dagelijkse boodschappen, speciaal- en verszaken, noem maar op. Overzichtelijk weergegeven aan de hand van een plattegrond met daarop aangegeven waar een onderneming, een pinautomaat, restaurant, terras of gratis parkeerplaatsen te vinden zijn.

Opzet van een advertentie

Ook dit jaar werken we weer met fotoadvertenties, waarin niet alleen het adres, tel. nr. etc. maar ook de openingstijden staan. Op alfabetische (naam)volgorde is uw zaak snel te vinden, terwijl het daarmee corresponderende nummer gemakkelijk te vinden is op de overzichtelijke plattegrond. U bent helemaal vrij te bepalen hoe u vermeld wilt worden.

Dat de Winkel- & Horecawijzer niet alleen voor onze toeristen belangrijk is maar ook voor onze eigen inwoners, moge blijken uit het feit dat de Winkel- & Horecawijzer sinds enkele jaren vast bestanddeel is van het kennismakingspakket dat alle nieuwe inwoners van onze gemeente krijgen uitgereikt.

Verschijningsdatum

Eind mei 2018 verschijnt alweer de 8e editie van de Winkel- & Horecawijzer. Ook dit jaar weer in een oplage van 6000 stuks en wordt dan ook weer regionaal gratis verspreid via de jachthavens aan de Paesplas en Plasmolen, de plaatselijke VVV´s, de (mini) campings, B&B, de camperparkeerplaatsen en niet te vergeten via alle adverteerders…

Adverteren in deze gids?

Heeft u als ondernemer interesse om te adverteren in deze populaire meeneemgids voor toeristen, (dag)gasten en inwoners van de Gemeente Gennep? Neem geheel vrijblijvend contact op met Printmarkt.eu V.O.F. – de uitgever van de Winkel- & Horecawijzer. U adverteert al in deze gids vanaf € 99,- (excl. BTW)! of download HIER het aanmeldformulier en lever het ingevuld bij ons in.

Download het aanmeldformulier
  • 1/2 pagina advertentie (90 x 96 mm): € 99,- (excl. BTW)
  • 1/1 pagina binnenwerk (90 x 198 mm): € 169,- (excl. BTW)

Gratis vermelding op www.straksingennep.nl

De Winkel- & Horecawijzer is tevens te vinden op het web. Op de website van de van oorsprong digitale evenementenkalender “Straks in Gennep” vindt u alle adverteerders van de gids terug in een overzichtelijk weergave ingedeeld in categorieën. Met duizenden unieke bezoekers per maand biedt deze website uw onderneming het hele jaar lang een prominente plek op het wereldwijde web.

Als adverteerder van De Winkel- & Horecawijzer wordt u gratis op deze website vermeld.

Printmarkt.eu V.O.F.
De Poel 12
6591 BV Gennep
T. 0485 – 518348
E. info@printmarkt.eu